O Nama Portfolio Galerija Kontakt

UVDANCE SERBIA
O nama

× O Nama Portfolio Galerija Kontakt

O nama

Plesna škola UV Dance je nastala od plesne škole "Oki Doki" i postoji još od 1999. godine. Promenu imena i medijski uspon, doživela je učestvovanjem u TV show programu "Ja imam talenat" 2012. godine. Grupa je uspela da se plasira u polufinale. Dotadasnji uspeh je rezultirao angažmanima na najrazličitijim domaćim i internacionalnim događajima.

Plesna škola UV Dance se nalazi u ulici Resavska 28. Namenjena je svim uzrastima i pokriva većinu modernih plesova kao što su: Hip hop, Disco dance, LA i Standard plesovi, Indijski ples, Irski ples, Dancehall, Reggaeton, ples sa vatrom (Fire Show) i dr.

Plesna škola UV Dance takođe održava i individualne časove već napomenutih plesova, ali i za mladence gde sertifikovani treneri rade na koreografiji za njihov prvi ples. 

Među našim licenciranim trenerima (profesori fizičke kulture, doktori i operativni plesni treneri), nalaze se i višetruki državni prvaci u nekoliko modernih plesova: Hip hop, Irski step, Disco dance, Street show i dr.

UV Dance je jedinstven u regionu po svom programu koji podrazumeva da svaki plesac nauči što više plesnih stilova, jer samo kompletan igrač je pravi igrač.

Naš moto je "Nova dimenzija pokreta".