Kostimi

UV Dance kreativni tim okuplja puno mladih talentovanih ljudi koje vodi Milenko Vujić gde svako daje maksimum na polju svoje ekspertize. U nastavku ove stranice možete pogledati galeriju u kojoj je prikazano šta je to sve do sada napravljeno.

Milenko Vujić, direktor i koreograf UV Dance-a je glavni dizajner i kreator led, neonskih, uv, laser i drugih svetlećih kostima i rekvizita sa specijalnim efektima po kojima je UV Dance sve više prepoznatljiv brend kako u zemlji i regionu tako i u celom svetu, što pokazuje i odlična saradnja sa Cineplexxom kao i domaćim i stranim filmskim distributerskim kućama: Con film, Megakom film, Taramount film preko kojih UV Dance ima saradnju i sa Sony Pictures-om i 20-th Century Fox-om za čije premijere UV Dance kreativni tim kao veliki obožavatelj izrađuje kostime.

Fox je repliku kostima astronauta iz filma “The Martian” koju je radio Milenko Vujić proglasio za najbolju repliku na svetu i to objavio na svim svojim portalima.

Navešćemo samo neke holivudske filmove za čije premijere u Srbiji smo radili kostime: Robot Chappie, Pikseli, The Martian, X Men, Neprofesionalac, Supermen protiv Betmena…

Neizostavni deo Kreativnog tima UV Densa i desna ruka Milenka Vujića su:
Milica Đukanović, Dragica Pavlović, Valentina Jovanović, Jasna Knežević, Lola Tešić, Tanja Palić, Olivera Karagunović, Jasna Bosnić.

Kada je u pitanju grafički i web dizajn tu su i nasi:
Admir Polovina, Aleksandar Sekulić, Slađan Sindjelić i Katarina Lukić koji su takođe bitna karika kada je u pitanju vizuelni identitet UV Dance-a.

Za svaku priliku: promociju, event, premijeru, performanse svih oblika, film, reklamu, itd, naš kreativni tim može uraditi namenski kostim ili rekvizit. Pozovite nas na 069/100-00-01

SPECIJALNU ZAHVALNOST ZA NAŠ ULAZAK U SVET HOLIVUDSKIH FILMOVA DUGUJEMO VELIKOJ PRIJATELJICI UV DANCE-A DRAGANI TEŠIĆ KAO I BOJANI RNJAK I ALEKSANDRI GARIĆ.

9. Filmski kostimi, heroji, bajke

Translate »

Pin It on Pinterest