O Nama Portfolio Galerija Kontakt

UVDANCE SERBIA
Kostimi, animacije, predstave...

× O Nama Portfolio Galerija Kontakt

UV Dance raspolaže sa velikim brojem različitih kostima, plesača i animatora. UV Dance je izbor za sve prilike:

1. Angažovanje plesača I Plesni nastupi
• Plesni nastupi na korporativnim dogadjajima
• Plesni nastupi u spotovima
• Plesni nastupi na venčanjima
• Plesni nastupi na proslavama
• Plesni nastupi na festivalima
• Plesni nastupi na rođendanima I dr.
Plesni nastupi mogu da budu obogaćeni raskošnim UV i LED kostimima.

2. Specijalni nastupi za momačke i devojačke večeri - veče za pamćenje uz plesače i raskošne kostime po vašem izboru iz naše ponude

3. Jedinstven izlazak iz Lotosovog cveta - najromantičniji trenutak na venčanju pred prvi ples mladenaca i iznenađenje za sve goste.
Neka vaše venčanje bude bajka koja se prepričava.

4. Animatori / Animacija
• Animacija dece na rođendanu
• Animacija dece na svadbama
• Animacija dece na proslavama
• Animacija dece na festivalima
• Animacija dece na manifestacijama itd.

5. Izrada namenskih koregrafija i kostima za sve prilike

Želite da učinite proslavu nezaboravnom?

UV DANCE je prava stanica za Vas!

Zaboravite na rođendane gde se samo otpeva pesmica i iseče torta. Naši animatori za decu će učiniti da se vaše dete oseća zaista posebno za svoj najradosniji dan. Možda želi da ima svemirsku žurku? Mi donosimo svemir vama, naši led roboti - svetleci roboti, ili transformersi, koje predvodi vođa Optimus Prime ili njegov pomocnik Bumblebee visoki skoro 3m učiniće da žurka ostane nezaboravna!

Ukoliko Vaše dete želi nešto nežno i magično tu je Ledena kraljica ili vila sa svetlećim krilima koja će zaplesati svoj vilinski ples. Vila i led krila - svetleća krila će vas odvesti u čarobni svet bajki? UV DANCE animatori za dečje rođendane će pomoći Ledenoj kraljici i vilama da donesu bajku na vaša vrata, naravno tu su i drugi heroji i junaci iz bajki i dobro poznatih dečjih filmova.

Kostimirani animatori Betmen, Spajdermen i druge maskote za rođendane su uvek spremni za dobar provod i učiniće bilo koji događaj zabavnim i zanimljivim. Zbog toga smo postali nezamenljivi gosti na mnogobrojnim festivalima u Srbiji. Animatori za festivale i kostimirani heroji, mame osmehe na dečja lica a rade i crtanje po licu ili facepainting. Osmeh na licima svih prisutnih postane veći a oči šire kada se pojave žongleri na štulama i animatori na štulama, a možemo se pohvaliti da su naši štulaši među najspretnijima, čiji je glavni cilj animacija dece i zabava dece, ali i odraslih!

Želeli smo da naši junaci ispričaju svoju priču, zbog čega smo spremili interaktivne predstave tj predstave za decu u kojima svi mogu da uživaju. Naše dečije predstave sadrže puno plesa jer su svi naši animatori ujedno i plesači koji znaju da plešu mnoge plesne stilove. Svi su obučavani u plesnoj školi UV DANCE u Beogradu i, sem za dečje predstave, aktivno pripremaju plesne koreografije kada su potrebni: plesači za spotove, plesači za korporativne događaje, plesači za koncerte, plesači za venčanja, punoletstva... upotpunjene raskošnim UV i LED osvetljenjem. Ako su Vam potrebni plesači za evente, došli ste na pravu adresu!

Naići ćete na mnoge plesne škole Beograda sa sjajnim plesačima, međutim, naša nudi prepoznatljiv i nezaboravan plesni performans koji će upotpuniti vaš poseban dan!

Gledajući naše nastupe, sigurni smo da ćete poželeti i sami da zaplešete. Plesači i treneri UV DANCE- a su spremni da vam pomognu da naučite Vaš prvi ples i to samo za 3 do 5 časova, plesna škola je inače namenjena za sve uzraste, možemo pripremiti i kumove i rodbinu i decu i napraviti pravi plesni spektakl na vašem venčanju. Možete nam se pridružiti i plesati aktivno, ili se spremiti da zadivite zvanice svojim prvim plesom na venčanju – ples za mladence – mladenački ples.

Prvi ples postaje još romantičniji ukoliko pre njega izađete iz lotosovog cveta čime ćete iznenaditi sve prisutne. Lotosov cvet je nešto jedinstveno na našim prostorima!

Najdraže nam je kada vidimo iznenađenje i osmehe na licima, zbog čega se trudimo da uvek pripremimo nešto novo i da stvorimo nešto jos kreativnije. Ako zelite još neviđen kostim, ili neverovatnu i nezamislivu konstrukciju, ili neki led show, laser show, mirror show, led dance, laser dance, neon dance, uv kostimi, uv show, fluoroscentni kostimi …. Tu je i balon mašina kao i dim mašina i veliki baloni od sapunice, suvi led, animacija na rodjendanu, animacija na decijem rodjendanu, deciji rodjendani animacija, animatori za proslavu decijih rodjendana, animacija za proslavu dečjih rođendana, Rodjendani animacija, Party Birthday, Dečiji rodjendani, Dečiji junaci, igraonica, igraonica za rođendane, Program za rodjendan, Animatori za decija slavlja, Klovnovi, Rodjendanska maskota, veliki baloni od pene, bubble show, rodjendani za stariju decu, rodjendani na otvorenom, animacija zbastariju decu, znate gde da pozvonite!

Kreativnost, zabava, nezaboravnost, jedinstvenost i mnogi drugi sinonimi se povezuju za UV DANCE. Možete pogledati snimke kako biste se uverili u istinitost naših reči, ili nas možete pozvati i uveriti se sopstvenim očima.

Pridruzite nam se da zajedno stvorimo novu dimenziju animacije!

Pozovite nas: 069 5 000 000 i 069 1 000 001
www.animatori.rs
e-mail: uvdanceserbia@gmail.com